Prednost digitalnega tiska pred navadnim tiskom je predvsem v nižjih stroških ter v tem, da ni pomembno, koliko izvodov določene tiskovine se naroča. Pri klasičnem tisku je začetna cena visoka, saj je potrebno pripraviti film za tisk, nato pa z vse večjim številom izvodov cena pada. 

Več o tem

Za vas uredimo debelejše nanose za doseganje efektov, ki ne da jih samo vidimo, temveč tudi občutimo z dotikom.  UV barve so bolj ekološke kot solventne, s čemer naše stranke za seboj puščajo »zeleno sled«.

Več o tem

Omogoča tisk na široko paleto različnih materialov (plastiko, tekstil, kovino, les in papir), tudi večjih dimenzij (2,5mx1,7m).
Sitotisk spada v tehniko propustnega tiska. To je tehnika tiska, ki omogoča tiska na zelo različne materiale.

Več o tem

Tehniko tamponskega tiska uporabljamo za tisk na ravne in tudi ukrivljene predmete različnih materialnih struktur (plastika, kovina, les, steklo), velikost tiska do 90 x 90 mm, večbarvno tudi na predmete nepravilnih oblik.

Več o tem

Promocijski tisk

Nudimo vam kvaliteten in obstojen tisk na različne vrste promocijskih materialov. Cenovno ugodna in priročna rešitev za promocijo vašega podjetja, obeležitev dogodka (športne prireditve, obletnice, otvoritve,...) ali kakšen drug namen.

Količine prilagajamo vašim željam. Različni materiali za nas niso ovira, pa naj so iz tekstila, plastike, kovine, lesa, gume, papirja...

 

Več o tem

Reference

Drugi o nas

0
0
0
0

Ustvarjamo kreativne izkušnje, s katerimi samozavestno zavzamete svoj prostor zemljevidu